TIFFANY MUNKÁIM
BEMUTATKOZÁS
ZSŰRIZETT MUNKÁIM
ELADÓ FESTMÉNYEK
ÖSSZES MUNKÁM
KIÁLLÍTÁSOK
ÖNÖK ÍRTÁK
üvegfestés története
ÍGY KÉSZÜL
MINTÁK, SABLONOK
KEDVENC OLDALAK
ÁRAKRÓL
ELÉRHETŐSÉG

 

 

 

 

Mivel olyan vendégkönyvet nem sikerült felraknom, ami ne tellett volna meg SPAM-mel, ezért egyelőre ezt találtam ki helyette.

 

      

ÖNÖK ÍRTÁK:

 

2008. 12. 28-án indult.

   
2009.04.19.

Marija D.

 Kedves Szilvia.

"Nagy élvezettel néztem meg az oldaladat. A munkáid szemet és szívet gyönyörködtetőek. Én már 7 éve foglalkozom üvegfestészettel. Nagyon komolyan veszem. Gyermekkoromtól kezdve festegetek,sok olajfestményt festettem meg és folyamatosan keresem az új technikákat. Így megtanultam a selyemfestést is. Az üvegfestésbe rögtön beleszerettem ahogy kipróbáltam. Én mindent autodidakta módon tanultam meg. Az üvegfestészetben elsősorban A. MUCHA munkáit használtam fel. Saját ihletésű képeim szerte a nagyvilágban vannak . Kanada, Dubai,USA,és itt Európa számtalan országaiban. Tájképeket is sokat festettem üvegfestékkel. Mona Lisát is megfestettem saját látószögemből. Számtalan Mandalát festettem. A Hajdukovói Borkastély 2méteres ablakaira a tulaj kérésére osztrák és német hercegnőket festettem. Számtalan kiállításom volt már sok festőtáborban vettem részt. Bejártam Szerbiát,Horvátországot. Tavaly a sprayfestészetet is megtanultam. És még mindég keresek valami ujjat. Kedves Szilviám mindezt azért soroltam fel,hogy biztatást adjak arra hogy a te tehetségedet és tudásodat különböző technikák kipróbálásával még teljesebbé tegyed. Te is mint mondtad keresed az ujjat. Csak biztatni tudlak - CSAPJ A LOVAK KÖZÉ ÉS VÁGJ BELE-HIDD EL NEKED MINDEN SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!MEGVAN HOZZÁ A TEHETSÉGED. Ne fogd vissza magad. Lehet hogy sok hülyeséget írtam,de én ezt így érzem és úgy gondolom ne pazarold el a tudásod és az erőd másra. ...

...Nagy örömet okoztál az oldaladdal. Marika."

2009. 01. 03.

Böbe

Kedves Szilvia!
 

."...Csodálattal nézem az alkotásait, soha nem fogok betelni velük. Nem találok szavakat a színek játékára, az összhangra,ami a kép mondanivalója és azok megjelenítése között van. Pár hónapja hatalmába kerített az üvegfestés mánia. Nagyon messze vagyok az Ön tudásához, de a képeit nézvén, csak kicsit szeretnék közelebb kerülni...."

 

2008. 12. 19.

P. B.

 

Szia Szilvi!

Minden elismerésem, a képek csodálatosak!!
Én még csak most kezdtem el az üvegfestést a karácsonyi kis képekkel, amit az ablakra raktam.
A te munkáidat te magad találod ki vagy valamilyen minta alapján készülnek. Nem is gondoltam, de kiváló ajándékötlet.

További sok sikert kívánok!

 

2008. 12. 16.

Domoszlai Beatrix

Kedves Michelke!

Ha jól emlékszem, így találkoztam már sokszor a neveddel az üvegfestés kapcsán. Lenyűgözőek a munkáid, még így monitoron keresztül is. Szerintem el sem tudom képzelni valóságban a hatást. Kacérkodom én is az üvegfestéssel, de a képeidet látva azt gondolom, hogy nem lenne szabad belekontárkodnom a művészetedbe. Dobj el minden mást a kezedből és csak az üveggel és a színekkel foglalkozz. (Bár lehet, hogy mást is ilyen tehetségesen csinálsz.)

Kivétel nélkül csodálatosak az oldalra feltett képeid. Gratulálok a zsűrizett munkáidhoz is! Ilyen tehetség előtt csak fejet szabad hajtani.

Nagyon sok színtelen üveget és boldog, békés karácsonyt kívánok szeretettel!


Domoszlai Beatrix

2008. 12. 28-án indult.